Ziua a saptea pdf

Despre carte:

De la autorul aclamat al cărților Brothers și To Live: un nou roman important care prezintă bucuriile și durerile vieții în China contemporană.
 
Yang Fei s-a născut într-un tren în mișcare. Pierdut de mama sa, adoptat de un tânăr schimbător, crescut cu simplitate și dragoste, el este complet nepregătit pentru schimbările furtunoase care îl așteaptă pe el și țara sa. Tânăr fiind, el caută un loc de apartenență într-o națiune care se reinventează neîncetat, dar rămâne la marginea societății. La patruzeci și unu de ani, are parte de o moarte accidentală și lipsită de ceremonie. Neavând bani pentru un loc de înmormântare, trebuie să rătăcească prin lumea de dincolo fără țintă, fără odihnă. Pe parcursul a șapte zile, el întâlnește sufletele oamenilor pe care i-a pierdut.
 
Pe măsură ce Yang Fei reface traseul vieții sale, întâlnim o distribuție extraordinară de personaje: tatăl său adoptiv, frumoasa sa fostă soție, vecinii săi care au pierit în urma demolării caselor lor. Călătorind mai departe, el vede că lumea de dincolo cuprinde toate victimele Chinei de astăzi – vânzătorii de organe, tinerii sinucigași, condamnații nevinovați – precum și speranța unei vieți mai bune care va urma. Pasajul lui Yang Fei cartografiază contururile acestei vaste națiuni – absurditățile, durerile și sufletul ei. Viu, urgent și panoramic, A șaptea zi afirmă locul lui Yu Hua ca etalon al ficțiunii chineze moderne.

Informație:

Autor: Yu Hua
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 264
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-657-5
Cod de bare: 9786067796575

Your email address will not be published.