Zborul libelulei pdf

Despre carte:

În plin al Doilea Război Mondial, cinci tineri americani idealiști primesc o scrisoare misterioasă de la OSS, care îi întreabă dacă sunt dispuși să lupte pentru țara lor. Bărbați și femei din medii foarte diferite – un atlet texan cu rădăcini germane, un fiu din clasa superioară al unei mame franțuzoaice și al unui om de afaceri bogat, un pescar de muște din Midwest, un designer de modă orfan și o scrimeră de o frumusețe răpitoare – toți răspund la apelul datoriei, dar fiecare din motive secrete. Ei se unesc imediat, într-un grup cu numele de cod Dragonfly.
La scurt timp după antrenament, sunt parașutați în spatele liniilor inamice și își iau identitățile false, izolați unii de alții, cu excepția unei cutii secrete de livrare, dar în strânsă legătură cu puternica elită nazistă care asediază Parisul.
Astfel începe un joc dramatic și captivant de-a șoarecele și pisica, în care tinerii americani încearcă să rămână sub radar până când un pas greșit fatal duce la capturarea și executarea de către plutonul de execuție a unuia dintre membrii echipei lor. Dar… este totul așa cum pare, sau este vorba de încă un act elaborat de spionaj?

Informație:

Autor: Leila Meacham
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Traducator: Anca Irina Ionescu
Numar de pagini: 576
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6742-7
Cod de bare: 9786063367427

Your email address will not be published.