Vraja spinilor pdf

Despre carte:

Toți vrăjitorii sunt răi. Elisabeth a știut asta de când știe ceva. Crescută ca o copil găsit într-una dintre Marile Biblioteci din Austermeer, Elisabeth a crescut printre uneltele vrăjitoriei – grimorii magice care șoptesc pe rafturi și zornăie sub lanțuri de fier. Dacă sunt provocate, se transformă în monștri grotești din cerneală și piele. Ea speră să devină gardian, însărcinată să protejeze regatul de puterea lor.

Apoi, un act de sabotaj eliberează cel mai periculos grimoriu al bibliotecii. Intervenția disperată a Elisabetei o implică în crimă, iar ea este smulsă din casa ei pentru a înfrunta justiția în capitală. Cu nimeni la care să apeleze în afară de dușmanul ei jurat, vrăjitorul Nathaniel Thorn, și misteriosul său servitor demonic, se trezește implicată într-o conspirație veche de secole. Nu doar Marile Biblioteci ar putea lua foc, ci și lumea odată cu ele.

Pe măsură ce alianța ei cu Nathaniel devine tot mai puternică, Elisabeth începe să pună la îndoială tot ce a fost învățată – despre vrăjitori, despre bibliotecile pe care le iubește, chiar și despre ea însăși. Pentru că Elisabeth are o putere pe care nu și-a imaginat-o niciodată și un viitor pe care nu și l-ar fi putut imagina.

Informație:

Autor: Margaret Rogerson
Editura: Storia Books
Colectie: Fictiune
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alina Marc Ciulacu, Simona Stefana Stoica
Numar de pagini: 488
Format: 135 x 205
ISBN: 978-606-9072-15-8
Cod de bare: 9786069072158

Your email address will not be published.