Vraja oaselor sub clar de luna pdf

Despre carte:

Bone Criers au o datorie sacră. Doar ei pot împiedica morții să îi atace pe cei vii. Dar puterea lor de a transporta spiritele morților în Cerurile de Noapte ale zeiței Elara sau în Lumea de Jos a lui Tyrus vine din sacrificiu. Zeii cer o promisiune de dăruire. Iar această promisiune vine cu prețul singurei iubiri adevărate a Crierilor de Oase.

Ailesse a fost pregătită încă de la naștere pentru a deveni matriarha Crăișorilor de Oase, o familie misterioasă de femei care se folosesc de puterile extrase din oasele animalelor pentru a transporta sufletele morților. Dar mai întâi trebuie să-și îndeplinească ritualul de trecere și să-l ucidă pe băiatul pe care este, de asemenea, destinată să-l iubească.

Tatăl lui Bastien a fost ucis de un Bone Crier și de atunci caută răzbunare. Totuși, când în sfârșit prinde unul, răzbunarea lui va trebui să mai aștepte. Ritualul lui Ailesse a început și acum destinele lor sunt împletite – în viață și în moarte.

Sabine nu a avut niciodată stomac pentru munca Crierilor de Oase. Dar când cea mai bună prietenă a ei, Ailesse, este luată în captivitate, Sabine va face orice pentru a o salva, chiar dacă asta înseamnă să le sfideze tradițiile – și pe matriarhul lor – pentru a rupe legătura dintre Ailesse și Bastien. Înainte de a muri cu toții.

Informație:

Autor: Kathryn Purdie
Editura: Corint Logistic
Colectie: CorinTeens
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 448
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069508015
Cod de bare: 9786069508015

Your email address will not be published.