Victime neinsemnate pdf

Despre carte:

Inspirat dintr-o poveste adevărată, Little Deaths, la fel ca celebrele romane ale lui Sarah Waters și Megan Abbott, este un roman polițist literar convingător care explorează capacitatea de bine și de rău din noi toți.

Este anul 1965 într-un cartier muncitoresc foarte unit din Queens, New York, iar Ruth Malone – o mamă singură care lucrează multe ore ca ospătăriță de cocktailuri – se trezește și descoperă că cei doi copii mici ai ei, Frankie Jr. și Cindy, au dispărut. Mai târziu, în aceeași zi, cadavrul lui Cindy este găsit strangulat pe un teren abandonat, la o jumătate de milă de casa ei. Zece zile mai târziu, este găsit cadavrul în descompunere al lui Frankie Jr. Imediat, toate degetele arată spre Ruth.

Pe măsură ce poliția investighează crimele, detritusul vieții lui Ruth este scos la iveală. Văzute prin ochii polițiștilor, sticlele goale de bourbon și hainele provocatoare care îi împânzesc apartamentul, teancurile de scrisori de la nenumărați bărbați și mica agendă neagră a lui Ruth cu numere de telefon, fac din ea o bețivă, o femeie dezordonată – și, prin urmare, o mamă proastă. Detectivul principal, un catolic strict care crede că locul femeilor este în casă, ajunge la concluzia evidentă: în fața divorțului și a unei bătălii pentru custodie, Malone a luat viața copiilor ei.

Pete Wonicke este un reporter de tabloid începător care reușește să obțină o misiune pentru a acoperi crimele. Hotărât să-și facă un nume în ziar, el începe să cerceteze cazul. Interesul lui Pete pentru această poveste se transformă într-o obsesie pentru Ruth și ajunge să creadă că există ceva mai mult decât atât în cazul femeii pe care procurorii, presa și publicul au descris-o ca pe o femeie fatală promiscuă. Și-a ucis Ruth Malone în mod violent proprii copii, este o victimă a circumstanțelor – sau este ceva mai sinistru la mijloc?

Informație:

Autor: Emma Flint
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 416
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-006-370-4
Cod de bare: 9786060063704

Your email address will not be published.