Unde padurea intalneste stelele pdf

Despre carte:

După pierderea mamei sale și propria luptă cu cancerul la sân, Joanna Teale se întoarce la cercetările sale postuniversitare asupra păsărilor care cuibăresc în mediul rural din Illinois, hotărâtă să demonstreze că greutățile recente nu au distrus-o. Ea se aruncă în munca ei de la apus până în zori, până când rutina ei solitară este perturbată de apariția unui copil misterios care apare la cabana ei desculț și plin de vânătăi.

Fetița își spune Ursa și pretinde că a fost trimisă din stele pentru a fi martoră la cinci miracole. Îngrijorată de situația de acasă a copilei, Jo acceptă cu reticență să o lase să rămână – doar până când va afla mai multe despre trecutul Ursei.

Jo apelează la ajutorul vecinului ei singuratic, Gabriel Nash, pentru a rezolva misterul fermecătoarei copile. Dar cu cât petrec mai mult timp împreună, cu atât mai multe întrebări le apar. Cum reușește o fetiță nu numai să citească, ci și să îl înțeleagă pe Shakespeare? De ce se tot întâmplă lucruri bune în prezența ei? Și de ce Jo și Gabe nu mai verifică site-ul copiilor dispăruți?

Deși cei trei au format o legătură incredibilă, ei știu că trebuie să facă alegeri dificile. Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit și Ursa se apropie de al cincilea miracol, trecutul ei periculos se apropie. Când în sfârșit îi va ajunge din urmă, toate secretele lor dureroase vor fi scoase la iveală, iar destinele lor vor fi lăsate în voia stelelor.

În acest debut superb de uimitor, un copil misterios îi învață pe doi străini cum să iubească și să aibă din nou încredere.

Informație:

Autor: Glendy Vanderah
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ioana Nutulescu
Numar de pagini: 400
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-400-755-1
Cod de bare: 9786064007551

Your email address will not be published.