Un cartier select pdf

Despre carte:

În Oak Knoll, un cartier verde și bine închegat din Carolina de Nord, Valerie Alston-Holt, profesor de silvicultură și ecologie, își crește fiul biracial inteligent și talentat. Xavier se îndreaptă spre facultate în toamnă, iar după ani de zile de creștere a copilului singur, Valerie se confruntă cu perspectiva unui cuib gol. Totul este bine până când familia Whitman se mută alături – o familie aparent tradițională, cu bani noi, ambiție și o fiică adolescentă cu probleme secrete.

Datorită afacerii sale locale înfloritoare, Brad Whitman este un fel de celebritate în oraș și a făcut o mică avere pe baza serviciilor sale pentru clienți și a farmecului său, în timp ce soția sa, Julia, a scăpat de educația din parcul de rulote pentru siguranța căsătoriei și a gospodăriei. Noua lor casă este mai mult decât și-a imaginat ea vreodată pentru ea însăși, și cine nu și-ar dori să locuiască în Oak Knoll? Cu puține lucruri în comun, cu excepția limitei de proprietate, aceste două familii foarte diferite se află rapid în dezacord: mai întâi, din cauza unui stejar istoric din curtea lui Valerie și, la scurt timp după aceea, din cauza romantismului înfloritor dintre cei doi adolescenți ai lor.

Povestit din mai multe puncte de vedere, Un cartier bun pune întrebări importante despre viața din America de azi – Ce înseamnă să fii un vecin bun? Cum putem trăi unii alături de alții atunci când nu suntem de acord?, în timp ce explorează efectele clasei sociale, ale rasei și ale unei iubiri sfâșietoare, într-o poveste pe cât de provocatoare, pe atât de puternică.

Informație:

Autor: Therese Anne Fowler
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Traducator: Adina Pintea
Numar de pagini: 384
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6262-0
Cod de bare: 9786063362620

Your email address will not be published.