Ultimul oaspete pdf

Despre carte:

În vara în care o tânără și bogată oaspete de vară moare în circumstanțe suspecte, cea mai bună prietenă a ei trăiește sub un nor de durere și suspiciune.
Littleport, Maine, s-a simțit întotdeauna ca două orașe distincte: o enclavă ideală de vacanță pentru cei bogați, ale căror case de vară se întindeau de-a lungul coastei, și o comunitate portuară simplă pentru rezidenții care locuiesc tot anul și al căror trai se bazează pe serviciile oferite vizitatorilor.

În mod obișnuit, nu se dezvoltă niciodată o prietenie feroce între un localnic și o fată de vară – dar exact asta se întâmplă cu vizitatoarea Sadie Loman și Avery Greer, rezidentă din Littleport. În fiecare vară, timp de aproape un deceniu, fetele sunt inseparabile – până când Sadie este găsită moartă. În timp ce poliția stabilește că moartea este o sinucidere, Avery nu se poate abține să nu simtă că există persoane din comunitate, inclusiv un detectiv local și fratele lui Sadie, Parker, care o învinovățesc. Cineva știe mai multe decât spune, iar Avery intenționează să își reabiliteze numele, înainte ca faptele să fie răstălmăcite împotriva ei.
The Last House Guest este o lectură inteligentă și plină de peripeții, care explorează cu brio natura evazivă a memoriei și complexitatea prieteniilor feminine.

Informație:

Autor: Megan Miranda
Editura: Corint
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067937527
Cod de bare: 9786067937527

Your email address will not be published.