Turnul zorilor. Cartea a sasea din seria Tronul de clestar pdf

Despre carte:

Chaol Westfall și Nesryn Faliq au sosit în strălucitorul oraș Antica pentru a încheia o alianță cu Khaganul Continentului de Sud, ale cărui vaste armate reprezintă ultima speranță a Erilei. Dar au venit în Antica și cu un alt scop: să caute vindecare la faimosul Torre Cesme pentru rănile pe care Chaol le-a primit în Rifthold.

După ce a îndurat orori de nedescris în copilărie, Turnurile Yrene nu are nicio dorință de a-l ajuta pe tânărul lord din Adarlan, cu atât mai puțin de a-l vindeca. Cu toate acestea, ea a făcut un jurământ de a-i ajuta pe cei care au nevoie – și îl va onora. Dar lordul Westfall poartă umbre din propriul trecut, iar Yrene ajunge curând să realizeze că acestea i-ar putea înghiți pe amândoi.

În acest roman paralel cu Imperiul furtunilor, bestseller New York Times, Chaol, Nesryn și Yrene vor trebui să își folosească fiecare fărâmă de rezistență dacă vor dori să își salveze prietenii. Dar, în timp ce ei se încurcă în mrejele politice ale khaganatului, în adâncul umbrelor munților puternici unde războinicii se înalță pe ruk-uri legendare, răspunsurile mult așteptate dorm. Răspunsuri care ar putea oferi lumii lor o șansă de supraviețuire – sau să-i condamne pe toți… …

Informație:

Autor: Sarah J. Maas
Editura: RAO
Colectie: Biblioteca RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Cartonata
Numar de pagini: 704
Format: 145 x 205
ISBN: 978-606-006-339-1
Cod de bare: 9786060063391

Your email address will not be published.