Tu mi-ai schimbat viata pdf

Despre carte:

You Saved My Life spune extraordinara poveste adevărată a fermecătorului escroc algerian a cărui prietenie cu un aristocrat francez cu dizabilități a inspirat filmul de succes The Intouchables (remake-ul american cu Kevin Hart și Bryan Cranston va fi lansat în 2018).

Reîncarnarea fictivă a lui Sellou, Driss, interpretat cu succes de critică de comediantul francez Omar Sy în filmul Les Intouchables, a cucerit inimile a milioane de oameni. Deja un bestseller în Franța și Germania, You Changed My Life ne arată adevăratul om din spatele farmecului nervos al lui Sy. Cartea ne poartă de la copilăria sa petrecută furând bomboane de la băcănia locală, la cariera sa de hoț de buzunare și escroc, până la angajarea sa neașteptată ca însoțitor pentru un tetraplegic.

Sellou nu a divulgat niciodată până acum detaliile trecutului său. În multe interviuri și documentare, el a evitat sau a dat din umeri întrebarea despre copilăria sa și despre șederea sa în închisoare, până acum. El își spune povestea cu un talent uluitor, cu umor, stil și – deși neagă că ar avea – umilință.

Vocea idiosincratică și sincer fermecătoare a lui Sellou este magnific captată în aceste memorii, fapt despre care prietenul său Philippe Pozzo di Borgo mărturisește în prefața sa emoționantă pentru carte.

Informație:

Autor: Abdell Sellou
Editura: Bestseller
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 296
Format: 130 x 200
ISBN: 978-9975-3349-1-4
Cod de bare: 9789975334914

Your email address will not be published.