Trei intr-o barca pdf

Despre carte:

O capodoperă comică care nu a ieșit niciodată din tipar de la prima publicare, în 1889, Trei oameni într-o barcă de Jerome K. Jerome include o introducere și note de Jeremy Lewis în Penguin Classics.

Mărturisitori ai ipohondriei și ai semințelor în general, J. și prietenii săi George și Harris decid că o excursie pe Tamisa li s-ar potrivi de minune. Dar când pornesc la drum, cu greu pot prevedea problemele care îi așteaptă cu frânghiile de remorcare, prognozele meteo nesigure și cutiile de conserve cu bucăți de ananas – ca să nu mai vorbim de devastarea lăsată în urma micului fox-terrier al lui J., Montmorency. Trei bărbați într-o barcă a avut un succes imediat când a apărut în 1889 și, cu escapismul său benign, discursurile autorului și minunata evocare a claselor de funcționari din epoca victoriană târzie, a captat în mod hilar spiritul epocii sale.

În introducerea sa, Jeremy Lewis analizează viața și epoca lui Jerome K. Jerome, precum și lumea în schimbare a Angliei victoriene pe care o descrie – de la apariția unei noi culturi de masă a tabloidelor și a romanelor de succes până la nebunia călătoriilor de o zi și a mersului pe bicicletă.

Informație:

Autor: Jerome K. Jerome
Editura: Litera
Colectie: Carte pentru toti
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Traducator: Leon Levitchi
Numar de pagini: 272
Format: 110 x 165
ISBN: 978-606-33-5029-0
Cod de bare: 9786063350290

Your email address will not be published.