Tranzitie pdf

Despre carte:

Cel de-al doilea roman uimitor al unei trilogii care a început cu Outline, una dintre cele mai bune zece cărți ale anului 2015, publicată de The New York Times Book Review.

În urma prăbușirii familiei, o scriitoare și cei doi fii mici ai ei se mută la Londra. Procesul de bulversare este catalizatorul unei serii de tranziții – personale, morale, artistice, practice – pe măsură ce se străduiește să construiască o nouă realitate pentru ea și copiii ei. În oraș, ea este nevoită să se confrunte cu aspecte ale vieții pe care le-a evitat până acum și să ia în considerare aspecte legate de vulnerabilitate și putere, moarte și reînnoire, în ceea ce devine lupta ei pentru a se reatârna de viață și a crede în ea.

Filtrată prin privirea impersonală a protagonistei sale extrem de inteligente, în Transit, Rachel Cusk aprofundează temele abordate pentru prima dată în Outline, o carte aclamată de critici, și oferă o reflecție pătrunzătoare și emoționantă asupra copilăriei și destinului, a valorii suferinței, a problemelor morale ale responsabilității personale și a misterului schimbării. În acest ciclu de romane precise, scurte și totuși epice, Cusk reușește să descrie cele mai elementare experiențe, calitățile liminale ale vieții, printr-o cvasi-silențiozitate narativă care atrage limbajul spre ea. Ea surprinde cu o reținere și o onestitate tulburătoare dorința de a locui și de a fugi de propria viață și ambivalența sfâșietoare care animă dorința noastră de a ne simți reali.

Informație:

Autor: Rachel Cusk
Editura: Litera
Colectie: Clasici Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Traducator: Adriana Badescu
Numar de pagini: 256
Format: 127 x 197
ISBN: 978-606-33-4644-6
Cod de bare: 9786063346446

Your email address will not be published.