Tradare ancilara pdf

Despre carte:

În căutarea ispășirii pentru crimele din trecut, Breq își asumă o misiune în calitate de căpitan al unui nou echipaj problematic de soldați Radchai, în continuarea romanului Ancillary Justice, bestseller NYT și premiat al lui Ann Leckie. O lectură obligatorie pentru fanii lui Ursula K. Le Guin și James S. A. Corey.

Breq este un soldat care a fost o navă de război. Cândva o armă de cucerire care controla mii de minți, acum are doar un singur corp și îl slujește pe împărat.

Cu o navă nouă și un echipaj incomod, Breq primește ordin să meargă în singurul loc din galaxie în care ar fi de acord să meargă: pe stația Athoek pentru a proteja familia unui locotenent pe care l-a cunoscut cândva – un locotenent pe care l-a ucis cu sânge rece.

Trilogia Imperial Radch a lui Ann Leckie a devenit unul dintre noii clasici ai science-fiction-ului. Frumos scrisă și orientată spre viitor, face ceea ce face cel mai bine un bun science fiction, ducând cititorii în lumi noi și îndrăznețe, cu multe explozii pe parcurs.

Informație:

Autor: Ann Leckie
Editura: Paladin
Colectie: Paladin Masters – Science Fiction
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069000274
Cod de bare: 9786069000274

Your email address will not be published.