Totul se rezolva pdf

Despre carte:

Aveți vreodată probleme în a termina ceea ce începeți? Îți vin mereu idei extraordinare, dar după ce entuziasmul inițial dispare, te chinui să le duci la capăt? Dacă sunteți creativ și ambițios, răspunsul este probabil că da.

Problema nu ești tu. Nu este vorba că nu ești harnic, inteligent sau merituos, ci că nu ți-ai instalat încă singura convingere cheie care va schimba totul: Totul este rezolvabil.

Fie că vrei să părăsești un loc de muncă fără ieșire, să vindeci o relație, să dezvolți o afacere, să-ți stăpânești banii sau pur și simplu să găsești două ore libere în ziua ta, Totul este calculabil îți va antrena creierul să gândească mai pozitiv și te va ajuta să descompui orice vis în pași ușor de gestionat.

Înăuntru vei învăța:

– Cum să faci față criticilor și sindromului impostorului
– De ce este esențial să te străduiești să progresezi, nu să atingi perfecțiunea
– Cum să-ți revii după un eșec
– Cum să depășești lipsa de timp și de bani

De asemenea, vei auzi povești triumfătoare ale unor oameni obișnuiți care folosesc filozofia Totul se poate rezolva pentru a-și transforma viața. Everything is figureoutable este mai mult decât o simplă frază amuzantă de spus. Este o disciplină practică și acționabilă. Și este pe cale să te facă de neoprit!

Informație:

Autor: Marie Forleo
Editura: Lifestyle Publishing
Colectie: Self Help
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Emily Shur
Traducator: Ianina Marinescu
Numar de pagini: 304
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-789-197-3
Cod de bare: 9786067891973

Your email address will not be published.