Totul pentru dragoste pdf

Despre carte:

Cea mai tânără dintre cele trei fiice, Angela DeSaria Malone a fost întotdeauna prințesa familiei, o fată care credea că știe cum va decurge viața ei. Liceul. Colegiu. Căsătoria. Maternitatea. Așa se întâmplase pentru surorile ei, verișoarele ei, prietenele ei. Dar pentru Angie nu a mers așa. Ea și soțul ei au încercat cu disperare să aibă un copil; an după an, camera lor de copii perfect decorată a rămas goală. În cele din urmă, căsnicia lor s-a prăbușit sub greutatea viselor pierdute.

După divorț, Angie s-a mutat înapoi în orașul natal și s-a reîntâlnit cu familia ei zgomotoasă, iubitoare și ușor nebună. În West End, un loc în care viața crește și scade în ritmul mareelor, ea va găsi bărbatul care îi va deschide din nou inima spre iubire… și va întâlni fata care îi va schimba viața lui Angie.

Lauren Ribido locuiește într-un apartament dărăpănat dintr-o zonă rău famată a orașului cu o mamă căreia îi pasă mai mult de următorul pahar decât de fiica ei. La șaptesprezece ani, Lauren știe că aspirațiile ei în viață s-ar putea să nu se împlinească niciodată.

Din momentul în care se întâlnesc, Angie vede ceva special la Lauren. Ele formează o legătură rapidă, această femeie care își dorește cu disperare o fiică și fata care nu a cunoscut niciodată dragostea unei mame. Când Lauren este abandonată de mama ei, Angie nu ezită să îi ofere fetei un loc unde să stea. Dar nimic nu ar fi putut să o pregătească pe Angie pentru repercusiunile de anvergură ale acestui act de bunătate. Într-o întorsătură dramatică a evenimentelor, ea și Lauren vor fi puse la încercare într-un mod în care mamele și fiicele sunt rareori puse la încercare. Împreună vor porni într-o călătorie intens emoționantă și profund emoționantă către inima a ceea ce înseamnă să fii o familie.

Informație:

Autor: Kristin Hannah
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alexandra Axinte-Cristea
Numar de pagini: 400
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-6658-1
Cod de bare: 9786063366581

Your email address will not be published.