Tinutul secetei pdf

Despre carte:

Într-un oraș izolat de la țară, îngenuncheat de o secetă nesfârșită, un tânăr preot carismatic și devotat deschide focul cu calm asupra congregației sale, ucigând cinci enoriași înainte de a fi el însuși împușcat mortal.

Un an mai târziu, jurnalistul cu probleme Martin Scarsden sosește în Riversend pentru a scrie un reportaj la aniversarea tragediei. Dar poveștile pe care le aude de la localnici despre preot și incidentele care au dus la împușcături nu se potrivesc cu versiunea acceptată a evenimentelor pe care propriul său ziar a relatat-o într-o anchetă premiată. Martin nu-și poate ignora îndoielile și nici îndemnurile unor localnici de a descoperi adevăratul motiv al furiei ucigașe a preotului.

Tocmai când Martin crede că face progrese, o nouă întâmplare șocantă zguduie orașul, care devine cea mai mare poveste din Australia. Presa coboară în Riversend, iar Martin este acum în centrul atenției. Motivele pentru care a investigat împușcăturile au devenit brusc foarte personale.

Luptându-se cu proprii demoni, Martin se trezește riscând totul pentru a descoperi un adevăr care devine mai întunecat și mai complex cu fiecare întorsătură de situație. Dar există forțe puternice hotărâte să-l oprească, iar el habar nu are cât de departe vor merge pentru a se asigura că secretele orașului rămân îngropate.

Un thriller compulsiv care vă va bântui mult timp după ce veți întoarce ultima pagină.

Informație:

Autor: Chris Hammer
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Traducator: RAO
Numar de pagini: 480
Format: 105 x 180
ISBN: 978-606-006-434-3
Cod de bare: 9786060064343

Your email address will not be published.