Terapia axata pe comportamentele verbale. Cum ii educam pe copiii cu autism sau cu alte afectiuni de dezvoltare pdf

Despre carte:

Abordarea Comportamentului Verbal (VB) este o formă de Analiză Comportamentală Aplicată (ABA), care se bazează pe analiza comportamentului verbal a lui B.F. Skinner și funcționează foarte bine cu copiii cu abilități de vorbire minime sau inexistente. În această carte, Dr. Mary Lynch Barbera se bazează pe propriile experiențe în calitate de analist comportamental certificat și, de asemenea, de părinte al unui copil cu autism pentru a explica VB și modul de utilizare a acesteia.

Acest ghid pas cu pas oferă o abundență de informații despre cum să îi ajuți pe copii să își dezvolte mai bine limbajul și abilitățile de vorbire și explică, de asemenea, cum să îi înveți pe copiii non-vocali să folosească limbajul semnelor. Un întreg capitol se concentrează pe modalitățile de reducere a comportamentelor problematice și există, de asemenea, informații utile despre predarea toaletei și alte abilități importante de autoajutorare, de care ar beneficia orice copil.

Această carte le va permite părinților și profesioniștilor care nu sunt familiarizați cu principiile ABA și VB să înceapă imediat să folosească abordarea Comportamentului Verbal pentru a-i învăța pe copiii cu autism și tulburări asociate.

Informație:

Autor: Mary Lynch Barbera, Tracy Rasmunssen
Editura: For You
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 288
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-639-325-6
Cod de bare: 9786066393256

Your email address will not be published.