Te-am iubit deja in visul meu pdf

Despre carte:

The Light We Lost întâlnește How to Walk Away în acest debut american romantic și captivant care pune o întrebare sfâșietoare: Ai alege dragostea, dacă ai ști cum se va sfârși?

Joel a jurat să nu se mai îndrăgostească. Dar când o întâlnește pe Callie, nu se poate abține să nu fie atras de ea. În Callie, el vede o a doua șansă la viață. Iar în Joel, Callie descoperă genul de iubire pe care a sperat întotdeauna că este reală. Ei se provoacă unul pe celălalt să își asume riscuri, să râdă și să aibă încredere că, indiferent cât de tare cade fiecare, celălalt va fi acolo pentru a-l prinde.

Dar Joel are un secret. El visează la oamenii pe care îi iubește, iar aceste vise devin întotdeauna realitate. Într-o noapte, Joel o visează pe Callie de care s-a temut cel mai mult, iar fiecare trebuie să decidă: Poate Callie să rămână, știindu-și soarta? Și dacă zilele ei trebuie să fie numărate, există oare o viață pe care este menită să o trăiască?

Spusă pe vocile lui Joel și Callie, The Sight of You este un debut american cuprinzător, romantic și de neuitat, despre curajul de care este nevoie pentru a iubi, mai ales atunci când credem că știm cum se va termina povestea.

Informație:

Autor: Holly Miller
Editura: Nemira
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Traducator: Maria Adam
Numar de pagini: 448
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0896-2
Cod de bare: 9786064308962

Your email address will not be published.