Strigat in intuneric-vol. 158 pdf

Despre carte:

Emma Healey urmează succesul romanului său de debut Elizabeth Is Missing, bestseller internațional nr. 1, câștigător al premiului Costa First Novel Award, cu această poveste frumoasă, provocatoare și complexă din punct de vedere psihologic, care îi afirmă statutul de una dintre cele mai inventive și originale scriitoare de romane literare din prezent.

Jen și Hugh Maddox tocmai au supraviețuit celui mai mare coșmar al oricărui părinte.

Ușurați, dar încă îngroziți, ei stau lângă patul de spital al fiicei lor de cincisprezece ani, Lana, care a fost găsită însângerată, plină de vânătăi și dezorientată după ce a dispărut timp de patru zile în timpul unei vacanțe mamă-fiică la țară. În timp ce Lana zace mută în pat, nedorind sau incapabilă să articuleze ce i s-a întâmplat în acea perioadă, presa națională speculează în mod nebunește, iar Jen și Hugh încearcă să răspundă la multe întrebări.

Unde a fost Lana? Cum a fost rănită? A fost implicat adolescentul care s-a împrietenit cu ea? Cum a supraviețuit afară în toate acele zile? Chiar și atunci când se întoarce la casa familiei și la rutina școlară, Lana nu face decât să ofere mereu același răspuns frustrant: Nu-mi amintesc.

Ani de zile, Jen a încercat să liniștească demonii depresivi care o chinuiau pe mezina ei și s-a temut întotdeauna de ce e mai rău. Acum are speranță – familia a trecut prin iad și a ieșit pe partea cealaltă. Dar Jen nu poate renunța la nevoia ei de a afla adevărul. Fără să-i spună lui Hugh sau fiicei lor mai mari, Meg, care este însărcinată, Jen pornește pe urmele Lanei, o călătorie care o va duce la o înțelegere mai profundă a fiicei sale mai mici, a familiei sale și a ei însăși.

O poveste ironică, emoționantă și desenată cu măiestrie, care explorează legăturile și constrângerile vieții de familie, durerea bolii mintale și legătura încordată, dar durabilă, dintre mame și fiice, Fluier în întuneric este o poveste despre vinovăție, frică, speranță și iubire, care explorează ce înseamnă să ne pierdem și să ne regăsim pe noi înșine și pe cei pe care îi iubim.

Informație:

Autor: Emma Healey
Editura: Litera
Colectie: Carte pentru toti
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 432
Format: 110 x 165
ISBN: 978-606-33-3609-6
Cod de bare: 9786063336096

Your email address will not be published.