Stiinta pentru toti pdf

Despre carte:

Singura enciclopedie de știință pentru copii de care veți avea nevoie vreodată, cu fotografii uimitoare care arată și explică modul în care funcționează chimia, fizica și biologia.

Priviți cum amestecurile se contopesc și cum materia își schimbă starea. Descoperă cum unele schimbări chimice pot fi inversate, dar altele nu, și de ce unele reacții se produc cu un bang! Vedeți bacteriile la lucru în lumea din jurul nostru și chiar în interiorul sistemului digestiv uman. Înțelegeți trucurile pe care le joacă lumina și dezvăluiți secretele electricității pentru a afla cum alimentează becurile din casa dumneavoastră. Fie că este vorba despre elemente, evoluție sau energie, lumea științei este adusă la viață prin explicații fotografice uimitoare care răspund la cele mai mari și mai mici întrebări despre universul nostru.

Plin de imagini uimitoare de prim-plan, Explanatorium de știință este ghidul suprem pentru a afla cum funcționează lumea, explicând fiecare aspect al științei, de la galaxiile gigantice până la celulele minuscule și atomii minusculi.

Informație:

Autor: Robert Winston
Editura: Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 320
Format: 301 x 252
ISBN: 978-606-33-6278-1
Cod de bare: 9786063362781
Varsta: 3 – 9 ani

Your email address will not be published.