Skorzeny. Dansand cu diavolul pdf

Despre carte:

1943: Războiul s-a întors împotriva lui Hitler. Mussolini este detronat, întemnițat și ascuns. Un singur comando conduce planoarele până în vârful celui mai înalt vârf din Apenini pentru a-l salva pe Duce.
Octombrie 1944: Amiralul Horthy al Ungariei este pe punctul de a dezerta la sovietici. Omul lui Hitler îl răpește pe fiul lui Horthy și îl sfătuiește că este timpul să se retragă dacă vrea să-și mai vadă vreodată fiul.
Decembrie 1944: Bătălia de la Bulge. Soldatul preferat al lui Hitler, folosind 2.000 de uniforme furate din armata americană, conduce un grup de germani vorbitori de limba engleză în spatele liniilor inamice și face ravagii pe tot frontul.
Același om îi ajută pe foștii membri SS să ajungă în America de Sud; devine șeful securității lui Juan Péron și amanta secretă a Evei Péron; antrenează forțele arabe și pe Yasser Arafat pentru următorul război israelian; vinde arme ambelor părți ale războaielor din întreaga Africă; și, în cele din urmă, ca agent Mossad, elimină chiar grupul de oameni de știință nucleari pe care Egiptul i-a recrutat pentru a distruge Israelul!
Același om, Otto Skorzeny, a făcut toate aceste lucruri și chiar mai mult. Nazist nepocăit, acest prădător suprem, cel mai periculos om din lume, a trăit mai multe vieți decât o duzină de James Bond.
Hugo N. Gerstl, autorul unui best-seller internațional, readuce pe scena lumii viața acestui uimitor erou/răufăcător, acum aproape uitat, unde, în perioada în care a trăit, a făcut din lume un loc mult mai interesant – și înfricoșător.

Informație:

Autor: Hugo N. Gerstl
Editura: Meteor Press
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 384
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-728-775-5
Cod de bare: 9789737287755

Your email address will not be published.