Silvestru si marele Dictator – carte cu autograf pdf

CARTE PDF

Despre carte:

Permiteți-mi să mă prezint! Sunt pisica Sylvester și locuiesc în România, lângă frumosul oraș Iași, unde locuiesc împreună cu frații mei, o fată și un băiat, și cu părinții noștri. Bineînțeles, am și eu părinți biologici, dar, așa cum se întâmplă cu pisicile, te lasă să pleci foarte devreme în viața neiertătoare și, ca un motan mic, trebuie să te uiți repede unde rămâi, pentru că și între pisici este așa, încât te poți rătăci repede.
Am fost foarte norocoasă că am găsit această nouă familie, mai ales că tatăl nostru este un scriitor român foarte cunoscut, Lucian Dan Teodorovici. Și chiar a scris o carte despre mine când m-am întors din îndepărtatul ținut Arbundia, unde l-am căutat, găsit și învins pe Marele Dictator, virusul VIM-20.
A scris această poveste în limba română, bineînțeles, și pentru că este atât de incredibilă încât aproape că nici mie nu-mi vine să cred încă, firește că vrea să fie tradusă în cât mai multe limbi, cât mai multe. Iar pentru voi, aceasta va fi realizată de către Editura WaRo, dar nu știu asta cu siguranță, așa că imediat ce aflu mai multe, vă țin la curent aici. Așa că, până atunci, al tău. (Sylvester)

Informație:

Autor: Lucian Dan Teodorovici
Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 9789734681914
Cod de bare: 9789734681914-cu autograf

Your email address will not be published.