Silueta de pe scara pdf

Despre carte:

Tot ce își dorea Stevie Bell era să găsească cheia misterului Ellingham, dar, în schimb, și-a găsit colega de clasă moartă. Și în timp ce ea a rezolvat acea crimă, crimele din trecut încă așteaptă în întuneric. Tocmai când Stevie simte că este pe punctul de a pune lucrurile cap la cap, părinții ei o retrag de la academia Ellingham.

Pentru propria ei siguranță, spun ei. Ea trebuie să treacă peste această obsesie cu crima. Acum că Stevie este departe de școala de topiari și tuneluri secrete și de prietenii ei ciudați și simpatici, începe să se simtă deconectată de restul lumii. Cel puțin nu va mai fi nevoită să îl vadă pe David. David, pe care l-a sărutat. David, care a mințit-o în legătură cu identitatea sa – fiul politicianului disprețuit Edward King. Apoi, însuși King sosește la ea acasă pentru a-i oferi o înțelegere: o va aduce imediat pe Stevie înapoi la Ellingham. În schimb, ea trebuie să se poarte frumos cu David. King se află în plină campanie electorală și nu-și poate permite ca fiul său să stârnească probleme. Dacă Stevie este la școală, David va rămâne pe loc.

Enigmele ispititoare din spatele crimelor din Ellingham încă așteaptă să fie dezlegate, iar Stevie știe că este foarte aproape. Dar drumul spre adevăr are mai multe răsturnări de situație decât își poate imagina – iar mersul înainte presupune să rănească pe cineva la care ține. În cel de-al doilea roman al autorului de bestselleruri New York Times, Maureen Johnson, din seria Truly Devious, nimic nu este gratis, iar cineva va plăti pentru adevăr cu viața.

Informație:

Autor: Maureen Johnson
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection Young
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Andrei Gamart
Traducator: Camelia Ghioc
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0932-6
Cod de bare: 9786064009326

Your email address will not be published.