Sfarsitul e mereu aproape. Momente apocaliptice de la colapsul Epocii Bronzului pana la amenintarea nucleara pdf

Despre carte:

Creatorul podcastului premiat și extrem de popular Hardcore History analizează unele dintre momentele apocaliptice din trecut ca o modalitate de a defini provocările viitorului.

Oare vremurile grele creează oameni mai duri? Poate omenirea să facă față puterii armelor sale fără să se autodistrugă? Tehnologia sau capacitățile umane vor atinge vreodată apogeul sau vor regresa? Nimeni nu știe răspunsurile la astfel de întrebări, dar nimeni nu le pune într-un mod mai interesant decât Dan Carlin.

În Sfârșitul este întotdeauna aproape, Dan Carlin analizează întrebări și evenimente istorice care ne obligă să luăm în considerare ceea ce sună a fantezie; faptul că am putea avea aceeași soartă pe care au avut-o toate epocile anterioare. Va deveni oare lumea noastră o ruină pe care arheologii viitorului să o dezgroape și să o exploreze? Întrebările în sine sunt atât filosofice, cât și parcă desprinse din Zona Crepusculară.

Combinând amestecul său caracteristic de povestiri, istorie și ciudățenie, Dan Carlin face legătura între trecut și viitor în moduri fascinante și pline de culoare. În același timp, întrebările pe care ne cere să le luăm în considerare implică cea mai importantă problemă imaginabilă: supraviețuirea umană. De la prăbușirea Epocii Bronzului până la provocările erei nucleare, această problemă a planat asupra omenirii ca o persistentă Sabie a lui Damocles.

Inspirat de podcastul său, The End is Always Near (Sfârșitul este întotdeauna aproape) provoacă modul în care privim trecutul și pe noi înșine. În acest compendiu captivant, Carlin se lansează într-un set complet nou de povești și de cliffhangeri majore care îi vor ține pe cititori captivați. Idiosincratic și erudit, excentric, dar profund, The End is Always Near examinează probleme care sunt rareori prezentate și face ca trecutul să fie imediat relevant pentru prezentul nostru foarte turbulent.

Informație:

Autor: Dan Carlin
Editura: Polirom
Colectie: Horscollection
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Cartonata
Numar de pagini: 312
Format: 145 x 225
ISBN: 9789734680511
Cod de bare: 9789734680511

Your email address will not be published.