Secretara pdf

Despre carte:

Renée Knight continuă senzația internațională Disclaimer cu această poveste de suspans psihologic, cu un personaj la fel de tulburător și convingător ca doamna Danvers din Rebecca a lui Daphne Du Maurier.

Încă din prima ei zi ca asistentă personală a celebrei Mina Appleton, Christine Butcher înțelege ce se așteaptă de la ea. Loialitate absolută. Discreție absolută. Timp de douăzeci de ani, Christine a fost cea mai devotată servitoare, martoră tăcută la tot ce se întâmplă în viața Minei. Atât de tăcută, încât abia îți dai seama că este acolo.

Zi după zi, an după an, Christine a fost acolo, invizibilă – observând, ascultând, absorbind toate secretele care plutesc în jurul ei. Păstrându-le în siguranță.

Christine este de încredere. Dar acești ani de loialitate și discreție au un preț mare. Și, în cele din urmă, Christina va plăti.

Totuși, ar fi o greșeală să subestimezi o femeie atât de fermă. Pentru că, așa cum toată lumea este pe cale să descopere, există o linie periculoasă între supunere și obsesie.

Informație:

Autor: Renee Knight
Editura: Trei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Traducator: Oana Dusmanescu
Numar de pagini: 352
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0756-8
Cod de bare: 9786064007568

Your email address will not be published.