Scandalul pdf

Despre carte:

Autorul bestsellerului nr. 1 din New York Times, A Man Called Ove, revine cu un roman uluitor și profund despre un orășel cu un vis mare – și despre prețul necesar pentru a-l transforma în realitate.

Oamenii spun că Beartown este terminat. O comunitate minusculă, cuibărită adânc în pădure, pierde încet teren în fața copacilor care invadează tot mai mult. Dar lângă lac se află un vechi patinoar, construit cu generații în urmă de muncitorii care au fondat acest oraș. Iar în acel patinoar se află motivul pentru care oamenii din Beartown cred că ziua de mâine va fi mai bună decât cea de azi. Echipa lor de hochei pe gheață de juniori este pe cale să concureze în semifinalele naționale și chiar au șanse să câștige. Toate speranțele și visele acestui loc stau acum pe umerii unei mâini de adolescenți.

A fi responsabil pentru speranțele unui întreg oraș este o povară grea, iar meciul din semifinală este catalizatorul unui act violent care va lăsa o tânără fată traumatizată și un oraș în dezordine. Se fac acuzații și, ca niște valuri pe un iaz, acestea se răspândesc în tot Beartown, fără ca vreun locuitor să nu rămână neafectat.

Beartown explorează speranțele care unesc o comunitate mică, secretele care o destramă și curajul de care este nevoie pentru ca un individ să meargă împotriva curentului. În această poveste a unui mic orășel din pădure, Fredrik Backman a găsit întreaga lume.

Informație:

Autor: Fredrik Backman
Editura: ART
Colectie: Musai
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Traducator: Andreea Caleman
Numar de pagini: 528
Format: 135 x 200
ISBN: 9786067107487
Cod de bare: 9786067107487

Your email address will not be published.