Sapte scrisori pdf

Despre carte:

J. P. Monninger, autorul bestsellerului internațional Harta care duce la tine, romanul pe care Nicholas Sparks l-a numit romantic și de neuitat, spune o emoționantă poveste de dragoste despre felul în care lumea desparte două suflete – și despre felul în care dragostea le aduce împreună.

Kate Moreton se află în Irlanda, în concediu sabatic de la postul de profesor la Dartmouth College, când îl întâlnește pe Ozzie Ferriter, un pescar și veteran al războiului american din Afganistan. Istoria familiei Ferriter datează de secole pe îndepărtatele insule Blasket, iar Ozzie – un cetățean cu dublă cetățenie, irlandeză și americană – s-a retras în singurul loc care i-ar putea oferi liniștea unui război pe care se pare că nu reușește să-l lase în urmă.

Pe malul mării, cu frumusețea Irlandei ca fundal, cei doi se îndrăgostesc profund și încearcă să trăiască pe o insulă creată de ei, departe de presiunile lumii exterioare. Irlanda își scrie propriile povești de dragoste, susțin legendele, iar limitele iubirii și credinței reciproce a lui Kate și Ozzie vor fi puse la încercare. Când demonii lui Ozzie îl determină pe acesta să devină nesăbuit cu viața lui – și a lui Kate – ea fuge în America, mai degrabă decât să-l privească pe bărbatul pe care îl iubește cum se autodistruge. Dar în curând sosește o scrisoare care o informează pe Kate că soțul ei eroic a fost pierdut pe mare, iar Kate trebuie să decidă dacă este un act de dragoste să-l urmeze sau un act de milă să-l uite.

Informație:

Autor: J.P. Monninger
Editura: Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Andreea Florescu
Numar de pagini: 352
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-5194-5
Cod de bare: 9786063351945

Your email address will not be published.