Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii pdf

Despre carte:

O ediție cartonată a primului volum al adaptării grafice a bestsellerului de succes al lui Yuval Noah Harari, bestseller internațional și nr. 1 al New York Times, recomandat de președintele Barack Obama și Bill Gates, cu ilustrații superbe în culori și un text concis și ușor de înțeles pentru cititorii de toate vârstele.

În urmă cu o sută de mii de ani, cel puțin șase specii diferite de oameni locuiau pe Pământ. Cu toate acestea, astăzi există doar una singură – homo sapiens. Ce s-a întâmplat cu celelalte? Și ce s-ar putea întâmpla cu noi?

În acest prim volum al adaptării ilustrate în culori a cărții sale revoluționare, renumitul istoric Yuval Harari spune povestea creării și evoluției omenirii, explorând modurile în care biologia și istoria ne-au definit și ne-au îmbunătățit înțelegerea a ceea ce înseamnă să fii om. De la examinarea rolului pe care oamenii în evoluție l-au jucat în ecosistemul global până la trasarea ascensiunii imperiilor, Sapiens ne provoacă să reconsiderăm credințele acceptate, să conectăm evoluțiile din trecut cu preocupările contemporane și să privim evenimente specifice în contextul unor idei mai ample. 

Cu 256 de pagini de ilustrații full-color și un text ușor de înțeles care acoperă prima parte a ediției originale complete, această adaptare a cărții care te face să te miri unde, continuând conversația în curs de desfășurare, prezintă ideile lui Harari unui nou public larg.

Informație:

Autor: Yuval Noah Harari, David Vandermeulen, Daniel Casanave
Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Cartonata
Numar de pagini: 248
Format: 210 x 260
ISBN: 9789734683093
Cod de bare: 9789734683093

Your email address will not be published.