Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparell pdf

Despre carte:

O americancă se implică în rivalitatea intensă dintre iconicele creatoare de modă Coco Chanel și Elsa Schiaparelli în acest roman captivant al aclamatei autoare a cărții The Beautiful American.

Paris, 1938. Coco Chanel și Elsa Schiaparelli se luptă pentru a fi recunoscute drept cele mai de succes și influente creatoare de modă din Franța, iar rivalitatea lor este deja legendară. Ele se opun una alteia la fiecare pas, atât în politica lor, cât și în creațiile lor: Cele ale lui Chanel sunt clasice, elegante și practice; cele ale lui Schiaparelli sunt îndrăznețe, experimentale și suprarealiste.

Când Lily Sutter, o tânără profesoară americană recent văduvă, îl vizitează pe fratele ei, Charlie, la Paris, acesta insistă să-i cumpere o rochie couture – o Chanel. Lily, însă, preferă o Schiaparelli. Frumoasa și proeminenta iubită a lui Charlie începe în curând să poarte și ea creațiile lui Schiaparelli, iar mare parte din Paris îi calcă pe urme.

Schiaparelli îi oferă artistei în devenire Lily un loc de muncă la magazinul ei, iar Lily se vede din ce în ce mai implicată în războiul personal dintre Schiaparelli și Chanel. Concurența lor acerbă atinge noi și periculoase culmi pe măsură ce naziștii și amenințarea iminentă a celui de-al Doilea Război Mondial se abat asupra Parisului.

Informație:

Autor: Jeanne Mackin
Editura: Corint
Colectie: Leda Bazar
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 448
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067937756
Cod de bare: 9786067937756

Your email address will not be published.