Regina de foc pdf

Despre carte:

Concluzia palpitantă a unei fantezii epice despre un tron furat cu cruzime și o fată care trebuie să lupte pentru a-l lua înapoi pentru poporul ei.

Prințesa Theodosia a fost prizonieră în propria țară timp de un deceniu. Redenumită Prințesa Cenușii, a îndurat abuzuri și batjocuri necruțătoare din partea Kaiserului și a curții sale. Dar, deși a purtat o coroană de cenușă, în sângele lui Theo există foc. Ca moștenitoare de drept a coroanei Astrean, îi curge prin vene. Și dacă nu a învățat nimic altceva de la mama ei, a învățat că o regină nu se lasă niciodată înfrântă.

Acum liberă, cu o armată de rebeli nepotriviți care o sprijină, Theo trebuie să-și elibereze poporul înrobit și să înfrunte un nou dușman terifiant: noua Kaiserin. Însuflețită de o magie pe care nimeni nu o înțelege, Kaiserin este hotărâtă să ardă pe oricine și tot ce îi stă în cale.

Puterea ciudată a Kaiserinei devine tot mai puternică și, cu Prinz Søren ca ostatic, miza este mai mare ca niciodată. Theo trebuie să învețe să își îmbrățișeze propria putere dacă are vreo speranță de a se opune fetei pe care o numea cândva sora inimii ei.

Informație:

Autor: Laura Sebastian
Editura: Storia Books
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 464
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069072172
Cod de bare: 9786069072172

Your email address will not be published.