Regatul sufletelor. Primul volum al seriei Ultima tamaduitoare pdf

Despre carte:

O fată fără daruri trebuie să negocieze puterea de a lupta împotriva planurilor întunecate ale propriei mame – chiar dacă prețul este viața ei.

Moștenitoare a două linii de vrăjitori puternici, Arrah tânjește după propria magie. Cu toate acestea, nu reușește să se descurce cu magia oaselor, nu reușește să-și invoce strămoșii și nu reușește să se ridice la înălțimea moștenirii familiei sale. Sub privirea dezaprobatoare a mamei sale, cea mai puternică preoteasă și clarvăzătoare a regatului, se teme că nu va fi niciodată suficient de bună.

Dar când copiii regatului încep să dispară, Arrah este suficient de disperată încât să apeleze la un ritual interzis și periculos. Dacă nu are propria magie, va trebui să o cumpere – renunțând la ani din propria viață.

Puterea împrumutată de Arrah dezvăluie o trădare de coșmar și, pe urmele ei, un val de întuneric în creștere care amenință să o consume pe ea și pe toți cei pe care îi iubește. Ea trebuie să se grăbească să dezlege o schemă întortocheată și mortală… înainte ca lupta să o coste mai mult decât își poate permite.

Informație:

Autor: Rena Barron
Editura: Corint
Colectie: Leda Edge
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 496
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067937282
Cod de bare: 9786067937282

Your email address will not be published.