Recuperare. Elibereaza-te de dependente pdf

Despre carte:

Un ghid pentru toate tipurile de dependență de la o vedetă care s-a luptat cu heroina, alcoolul, sexul, faima, mâncarea și eBay, care îi va ajuta pe dependenți și pe cei dragi să facă primii pași spre recuperare.

Acest manual de auto-realizare nu vine de pe un munte, ci din noroi…. Calificarea mea nu este că sunt mai bun decât tine, ci că sunt mai rău. (Russell Brand)

Cu un amestec rar de onestitate, umor și compasiune, comediantul și starul de cinema Russell Brand își explorează propria poveste nebună și împărtășește sfaturile și înțelepciunea pe care le-a dobândit în cei 14 ani de recuperare. Brand le vorbește celor care suferă de-a lungul întregului spectru al dependenței – de la dependența de droguri, alcool, cofeină și zahăr până la dependența de muncă, stres, relații proaste, media digitală și faimă. Brand înțelege că dependența poate lua multe forme și mărimi și cum procesul de a rămâne curat, sănătos și descătușat este o activitate zilnică. El crede că întrebarea nu este de ce ești dependent?, ci ce durere maschează dependența ta?. De ce fugi – în slujba greșită, în viața greșită, în brațele persoanei greșite?.

Russell a fost în toate asociațiile în 12 pași care există, și-a înființat propriul grup de bărbați, este un obișnuit al terapiei și un yoghin practicant – și, deși a lucrat la acest material ca parte a comediei sale și a best-seller-urilor anterioare, nu a împărtășit niciodată până acum instrumentele care l-au scos cu adevărat din această situație, care îl mențin curat și curat. Aici el oferă nu doar un plan de recuperare, ci și o încercare de a da sens lumii bolnave.

ATENȚIE: Când achiziționați acest titlu, materialul de referință care îl însoțește va fi disponibil în secțiunea Biblioteca dumneavoastră, împreună cu materialul audio.

Informație:

Autor: Russell Brand
Editura: Curtea Veche Publishing
Colectie: Byblos
Anul aparitiei: 2.020
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 328
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-44-0427-5
Cod de bare: 9786064404275

Your email address will not be published.