Razboiul Lupilor. Vol 11. Bernard Cornwell pdf

Despre carte:

Povestea epică a lui Bernard Cornwell despre crearea Angliei continuă în acest al unsprezecelea episod din seria bestseller Saxon Tales – ca Game of Thrones, dar real (The Observer) – care stă la baza serialului de televiziune de succes de pe Netflix, The Last Kingdom.

Sângele lui este săsesc
Inima lui este vikingă
Câmpul său de luptă este Anglia

Poate cel mai mare scriitor de romane istorice de aventuri din zilele noastre (Washington Post), Bernard Cornwell a uimit și a distrat cititorii și criticii cu bestsellerurile sale care întorc paginile. Dintre toți protagoniștii săi, însă, niciunul nu este atât de iubit ca Uhtred de Bebbanburg.

Și, deși Uhtred ar fi putut să-și recâștige cetatea familiei sale, se pare că o viață liniștită nu va fi – deoarece este amenințat atât de un vechi inamic, cât și de un nou dușman. Vechiul dușman vine din Wessex, unde o luptă dinastică va determina cine va fi următorul rege.  Iar noul dușman este Sköll, un nordic, a cărui ambiție este să devină rege al Northumbriei și care conduce o armată înspăimântătoare de lupi războinici, oameni care luptă pe jumătate înnebuniți de credința că sunt într-adevăr lupi. Uhtred, crezând că este blestemat, trebuie să se lupte cu un dușman în timp ce încearcă să-l distrugă pe celălalt. În acest nou capitol al seriei Povești săsești – o aventură entuziasmantă de curaj, trădare, datorie, devotament, măreție, iubire și luptă, așa cum este văzută prin ochii unui războinic aflat la mijloc între două lumi – Uhtred se întoarce pentru a lupta din nou pentru destinul Angliei.

Informație:

Autor: Bernard Cornwell
Editura: Litera
Colectie: Ultimul regat
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ioan Ciuperca
Numar de pagini: 416
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-4734-4
Cod de bare: 9786063347344

Your email address will not be published.