Ratacirile fetei nesabuite pdf

Despre carte:

Care este adevărata față a iubirii?

Ricardo își vede împlinit, la o vârstă foarte fragedă, visul pe care l-a nutrit în Lima, orașul său natal, de când se știe: să trăiască la Paris. Dar reîntâlnirea cu o iubită din adolescență va schimba totul. Fata tânără, nonconformistă, aventuroasă, pragmatică și neliniștită îl va scoate din lumea mică a ambițiilor sale.

Martori ai unor vremuri convulsive și înfloritoare în orașe precum Londra, Paris, Tokyo și Madrid, care aici sunt mult mai mult decât niște decoruri, ambele personaje își vor vedea viețile împletindu-se fără să coincidă vreodată. Totuși, acest dans al întâlnirilor și al neînțelegerilor va crește intensitatea poveștii pagină cu pagină, până când cititorul se va contopi cu adevărat cu universul emoțional al protagoniștilor.

Creând o admirabilă tensiune între comic și tragic, Mario Vargas Llosa se joacă cu realitatea și ficțiunea în Travesuras de la niña mala (2006) pentru a dezlănțui o poveste în care dragostea se arată indefinibilă, posesoare a o mie de fețe, ca și fata rea. Pasiune și distanță, întâmplare și destin, durere și bucurie? Care este adevărata față a iubirii?

Informație:

Autor: Mario Vargas Llosa
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Serie de autor
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 344
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-714-5
Cod de bare: 9786067797145

Your email address will not be published.