Psihologul meu de c***t si alte povesti despre sanatatea mintala pdf

Despre carte:

O relatare șocantă, sfâșietoare și extrem de amuzantă a ceea ce înseamnă să trăiești cu o boală mintală, scrisă de o nouă și puternică voce comică.

Când Michelle Thomas a suferit primul ei episod depresiv major, în urmă cu șase ani, a citit, a privit și a ascultat tot ce i-a căzut în mână despre sănătatea mintală, în încercarea de a se vindeca. Doamne, era plictisitor. Și, sincer să fiu, deprimant.

Ceea ce este ultimul lucru de care avea nevoie.

Ceea ce avea nevoie era un terapeut care să o asculte și să-i ofere o strategie de bunăstare adaptată nevoilor ei specifice. Ceea ce a primit a fost sfatul de a viziona câteva videoclipuri pe YouTube și un memento vesel că ar putea fi mai rău.

O relatare onestă, hilară și sfâșietoare a vieții cu boli mintale, My Sh*t Therapist vă va ajuta să navigați prin lume, să vă îngrijiți mintea și să treceți peste diagnosticele de rahat, slujbe, medicamente, iubiți, obiceiuri, case și terapeuți.

Nu vei găsi aici lumânări parfumate sau leacuri cu ceai matcha pentru boli mintale. În schimb, aflați cum o femeie modernă și prietenii și adepții ei navighează prin viață cu creierele lor geniale, dar imprevizibil de sh*t.

Aveți o zi proastă din punct de vedere al sănătății mintale? Te-am prins.
Vrei să vorbim despre antidepresive și crize de nervi?
Trage-ți o bancă și hai să intrăm în ea.

Informație:

Autor: Michelle Thomas
Editura: Polirom
Colectie: Hexagon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 312
Format: 135 x 200
ISBN: 9789734681563
Cod de bare: 9789734681563

Your email address will not be published.