Prizonierul iubirii pdf

Despre carte:

Chipeș și arogant, inginerul arhitect Scout Ritland este genul de bărbat american care aduce necazuri. Chantal duPont ar trebui să știe, pentru că a experimentat tot ce este mai bun și mai rău din această țară și din oamenii ei – inclusiv unul care i-a frânt inima. Și totuși, iat-o aici, acasă, pe senzuala insulă Parrish, punându-se în calea unui alt yankeu îndrăzneț. De data aceasta, însă, este pentru o cauză bună: Scout este singurul bărbat care îi poate ajuta satul, iar ea nu are de gând să-l lase să pună stăpânire pe el – oricât de mult și-ar dori asta.

Proaspăt ieșit de la terminarea lucrărilor la noua stațiune de lux de pe insulă, Scout este pregătit pentru puțină recreere – deși a fi răpit și împușcat nu se află pe agenda sa. Dar când prinde din vedere o frumusețe exotică cu ochi albaștri electrizanți, evenimentele scapă repede de sub control. Scout ar trebui să fie indignat că se află ținut captiv, dar un răpitor atât de seducător ca Chantal face să fie greu să rămâi furios.

Curând, Scout este cuprins de nevoia lui Chantal de a-și ajuta poporul – și de rolul pe care el îl va juca în planul ei ambițios. Cu fiecare zi care trece, munca și femeia îi pun în față provocări pe care nu le-ar putea găsi niciodată acasă. Dar pe măsură ce proiectul avansează, intriga și aventura ard mai tare decât vulcanul insulei – și doi oameni care și-au găsit perechea unul în celălalt se confruntă cu un viitor care i-ar putea despărți….

Informație:

Autor: Sandra Brown
Editura: Lira
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 224
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-4595-1
Cod de bare: 9786063345951

Your email address will not be published.