Printul de pe Broadway pdf

Despre carte:

În cel de-al doilea roman din seria Uptown Girl a Joannei Shupe, un proprietar de cazinou nemilos, hotărât să se răzbune, își vede planurile date peste cap de o femeie frumoasă care se dovedește a fi mai hotărâtă decât el – și prea irezistibilă pentru a fi refuzată.

Puternicul proprietar de cazinou.
Minte nemiloasă.
Distrugător de bărbați.

Trăiește în umbră…

În calitate de proprietar al celui mai exclusivist cazinou din oraș, Clayton Madden ține în palmă, în fiecare noapte, averile unor familii importante. Există însă o familie anume pe care arde să o ruineze, una care i-a scăpat din mână… până acum.

Ea este iubita societății…

Florence Greene nu este proasta nimănui. Știe că Clayton Madden se folosește de ea pentru a-și ruina prestigioasa familie… și ea se folosește de el la rândul ei. Plănuiește să învețe tot ce poate de la misteriosul proprietar de cazinou – apoi să deschidă un cazinou al ei doar pentru femei.

Cu răzbunarea în minte, Clay acceptă să fie mentorul lui Florence. Cu toate acestea, ea se dovedește în curând mai pricepută – și mai atrăgătoare – decât se aștepta Clay. Când planurile sale sunt amenințate, Clay trebuie să decidă dacă este dispus să își joace imperiul pe dragoste.

Informație:

Autor: Joanna Shupe
Editura: Alma
Colectie: Alma
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Traducator: Oana Barbu
Numar de pagini: 288
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-6293-4
Cod de bare: 9786063362934

Your email address will not be published.