Prima mea carte despre animale pdf

Despre carte:

National Geographic Little Kids First Big Book of Animals este o carte de referință adorabilă despre animale, care va fi cu siguranță bine primită atât de părinți, cât și de bibliotecari. Plină de creaturi pufoase și solzoase, mari și mici, această carte atrăgătoare îi introduce pe cei mai tineri exploratori în lumea animalelor sălbatice, folosind un format prietenos pentru copii, inspirat de revista de mare succes National Geographic Little Kids. Această nouă referință captivantă pentru cei foarte tineri reflectă forma pătrată a revistei, fonturile lizibile și conținutul amuzant al acesteia, pentru a-i face pe cei mici să fie încântați cu fiecare pagină colorată.

Prima Carte mare de animale pentru copii Little Kids dedică câte patru pagini fiecăreia dintre cele 32 de creaturi de mare interes, inclusiv delfini, tigri, fluturi, broaște, pinguini, lupi și panda. Peste 150 dintre cele mai fermecătoare fotografii de animale de la National Geographic ilustrează profilurile, care prezintă exact genul de date pe care cei mici vor să le cunoască – mărimea creaturii, dieta, casa și multe altele.

Un text accesibil copiilor explică modul în care părinții animalelor au grijă de puii lor, cum se schimbă puii de animale pe măsură ce cresc și cum învață să vâneze și să mănânce. Textul scurt, caracterele mari și profilurile atrăgătoare sunt perfecte pentru ca micii cititori să se bucure singuri, sau pentru ca părinții și alte persoane care se ocupă de animale să le citească cu voce tare. Aceste povești cu animale vor deveni rapid favorite la ora poveștii, la culcare și în orice alt moment.

Informație:

Autor: ***
Editura: Litera
Colectie: Prima mea carte despre
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 128
Format: 240 x 240
ISBN: 978-606-073-069-9
Cod de bare: 9786060730699
Varsta: 6 – 9 ani

Your email address will not be published.