Prieten imaginar pdf

Despre carte:

Christopher are șapte ani.
Christopher este copilul nou din oraș.
Christopher are un prieten imaginar.

Putem să ne înghițim frica sau să lăsăm frica să ne înghită.

Kate Reese, o mamă singură, este pe fugă. Hotărâtă să îmbunătățească viața ei și a fiului ei, Christopher, ea fuge cu copilul ei dintr-o relație abuzivă în mijlocul nopții. Împreună, se trezesc atrași de comunitatea foarte unită din Mill Grove, Pennsylvania. Este cât se poate de departe de calea bătătorită. Doar o autostradă de intrare și una de ieșire.

La început, pare a fi locul perfect pentru a se stabili în sfârșit. Apoi, Christopher dispare. Timp de șase zile lungi, nimeni nu-l poate găsi. Până când Christopher apare din pădurea de la marginea orașului, nevătămat, dar nu neschimbat. Se întoarce cu o voce în cap pe care numai el o poate auzi și cu o misiune pe care numai el o poate duce la bun sfârșit: Să construiască o căsuță în copac în pădure până la Crăciun, altfel mama lui și toți locuitorii orașului nu vor mai fi niciodată la fel.

În urmă cu douăzeci de ani, cartea lui Stephen Chbosky, The Perks of Being a Wallflower, i-a făcut pe cititorii de pretutindeni să se simtă infinit. Acum, Chbosky a revenit cu o operă epică de groază literară, la care s-a lucrat ani de zile, a cărei scară grandioasă și emoție bogată redefinesc genul. Citiți-o cu luminile aprinse.

Informație:

Autor: Stephen Chbosky
Editura: Trei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Jonathan Gray, Hetty Images, Guliver
Traducator: Bogdan Perdivara
Numar de pagini: 800
Format: 150 X 220
ISBN: 978-606-40-0727-8
Cod de bare: 9786064007278

Your email address will not be published.