Povestea unui orfan pdf

Despre carte:

Ediție cu copertă alternativă pentru ASIN B01HB9Q7CW

Un roman puternic despre prietenie, plasat într-un circ ambulant în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Povestea orfanului prezintă două femei extraordinare și poveștile lor sfâșietoare de sacrificiu și supraviețuire.

Noa, în vârstă de șaisprezece ani, a fost izgonită în dizgrație după ce a rămas însărcinată cu un soldat nazist și a fost obligată să renunțe la copil. Ea locuiește deasupra unei mici gări, pe care o curăță pentru a-și câștiga existența. Când Noa descoperă un vagon de marfă în care se află zeci de copii evrei care se îndreaptă spre un lagăr de concentrare, își amintește de copilul care i-a fost luat. Într-un moment care îi va schimba cursul vieții, ea ia unul dintre copii și fuge în noaptea înzăpezită.

Noa găsește refugiu la un circ german, dar trebuie să învețe numărul de trapez zburător pentru a putea trece neobservată și pentru a evita resentimentele acrobatului principal, Astrid. La început rivale, Noa și Astrid creează în curând o legătură puternică. Dar, pe măsură ce fațada care le protejează se dovedește din ce în ce mai șubredă, Noa și Astrid trebuie să decidă dacă prietenia lor este suficientă pentru a se salva una pe cealaltă – sau dacă secretele care ard între ele vor distruge totul.

Informație:

Autor: Pam Jenoff
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Anca Irina Ionescu
Numar de pagini: 336
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-4978-2
Cod de bare: 9786063349782

Your email address will not be published.