Peste cinci ani pdf

Despre carte:

Unde vă vedeți peste cinci ani?

Când Dannie Kohan, avocată de tip A din Manhattan, primește această întrebare la cel mai important interviu din cariera sa, are pregătit un răspuns meticulos. Mai târziu, după ce a reușit la interviu și a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Dannie se culcă știind că este pe drumul cel bun pentru a-și îndeplini planul pe cinci ani.

Dar când se trezește, se află brusc într-un alt apartament, cu un alt inel pe deget și alături de un bărbat foarte diferit. Pe fundal se difuzează știrile la televizor, iar ea poate distinge doar data care se derulează. Este aceeași noapte – 15 decembrie – dar în 2025, cinci ani în viitor.

După o oră foarte intensă și șocantă, Dannie se trezește din nou, în pragul miezului nopții, înapoi în 2020. Ea nu poate să treacă peste ceea ce s-a întâmplat. Cu siguranță a simțit mult mai mult decât un simplu vis, dar ea nu este genul de persoană care crede în viziuni. Prostiile astea sunt fermecătoare doar dacă vin din partea unor tipi cu spirit liber, cum ar fi cea mai bună prietenă a ei de-o viață, Bella. Hotărâtă să ignore această experiență ciudată, ea o arhivează în mintea ei.

Asta până patru ani și jumătate mai târziu, când, din întâmplare, Dannie îl întâlnește pe același bărbat din viziunea ei de demult.

Debordând de bucurie și de suferință, În cinci ani este o poveste de dragoste de neuitat care ne amintește de puterea loialității, a prieteniei și de natura imprevizibilă a destinului.

Informație:

Autor: Rebecca Serle
Editura: Nemira
Colectie: Damen Tango
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alexandra Florescu
Numar de pagini: 240
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0952-5
Cod de bare: 9786064309525

Your email address will not be published.