Personal MBA. Stapaneste arta afacerilor pdf

Despre carte:

Stăpâniți elementele de bază, perfecționați-vă instinctele de afaceri și economisiți o avere din taxele de școlarizare.

Consensul este clar: programele MBA sunt o pierdere de timp și de bani. Chiar și școlile de elită oferă educații învechite despre declarații de profit și pierderi și prezentări PowerPoint. După doi ani în care au studiat studii de caz aseptizate, studenții sunt trimiși în middle management pentru a afla cum funcționează cu adevărat afacerile.

Josh Kaufman și-a făcut o afacere din distilarea principiilor de bază ale afacerilor și din transmiterea lor rapidă și concisă către oameni aflați în toate etapele carierei lor. Blogul său a introdus sute de mii de cititori în cele mai bune cărți de afaceri și în cele mai puternice concepte de afaceri din toate timpurile. În The Personal MBA, el împărtășește elementele esențiale ale vânzărilor, marketingului, negocierii, strategiei și multe altele.

Adevărații lideri nu sunt creați de școlile de afaceri – ei se creează singuri, căutând cunoștințele, abilitățile și experiențele de care au nevoie pentru a reuși. Citiți această carte și într-o săptămână veți învăța principiile pe care majoritatea oamenilor au nevoie de o viață întreagă pentru a le stăpâni.

Informație:

Autor: Josh Kaufman
Editura: Publica
Colectie: Self Help
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Cosmin Maricari
Numar de pagini: 616
Format: 145 x 205
ISBN: 978-606-722-397-2
Cod de bare: 9786067223972

Your email address will not be published.