Parisul e intotdeauna o idee buna pdf

Despre carte:

Rosalie Laurent este mândra proprietară a micului magazin de cărți poștale Luna Luna din St. Germain și, dacă ar fi după ea, mult mai mulți oameni ar scrie cărți. Specialitatea ei este producerea de cărți cu urări, dar în ceea ce privește propriile dorințe, excentrica artistă grafică este departe de a fi norocoasă. La fiecare zi de naștere, Rosalie trimite o felicitare pe care este inscripționată dorința inimii sale fluturând de pe Turnul Eiffel – dar niciuna dintre dorințele sale nu a fost îndeplinită vreodată.

Apoi, într-o zi, când un domn în vârstă se împiedică în magazinul ei și dărâmă un suport de cărți poștale, se pare că, până la urmă, cărțile ei de dorințe funcționează. Rosalie descoperă că în viața ei a intrat Max Marchais, faimosul autor de succes de cărți pentru copii. Când acesta îi cere să îi ilustreze noua (și probabil ultima) carte, Rosalie acceptă cu mare plăcere, iar cei doi artiști nonconformiști – foarte diferiți – devin prieteni.

Dorințele lui Rosalie par să se împlinească în sfârșit, până când un profesor american neîndemânatic se împiedică în magazinul ei cu acuzații de plagiat. Lui Rosalie îi este greu să știe dacă în aceste zile îi suflă dragostea sau necazurile pe ușă, dar, atunci când are îndoieli, știe că Parisul este întotdeauna o idee bună atunci când cineva caută adevărul și găsește dragostea.

Informație:

Autor: Nicolas Barreau
Editura: Paralela 45
Colectie: Bestseller – Romance
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 280
Format: 130 X 200
ISBN: 978-973-47-3261-6
Cod de bare: 9789734732616

Your email address will not be published.