Paradis de imprumut pdf

Despre carte:

Ediție cu copertă alternativă la ISBN 9781501128035.

Olive este mereu ghinionistă: în carieră, în dragoste, în… ei bine, în toate. Pe de altă parte, sora ei geamănă identică, Ami, este probabil cea mai norocoasă persoană din lume. Întâlnirea ei cu logodnicul ei este desprinsă parcă dintr-o comedie romantică (gag) și a reușit să-și finanțeze întreaga nuntă câștigând o serie de concursuri pe internet (dublu gag). Cel mai rău este că o forțează pe Olive să-și petreacă ziua cu dușmanul ei de moarte, Ethan, care se întâmplă să fie cavalerul de onoare.

Olive se pregătește să treacă prin 24 de ore de iadul nunții înainte de a se întoarce la viața ei confortabilă și ghinionistă. Dar când întreaga petrecere de nuntă face o intoxicație alimentară după ce a mâncat crustacee stricate, singurele persoane care nu sunt afectate sunt Olive și Ethan. Iar acum este pusă la bătaie o lună de miere în Hawaii, cu toate cheltuielile plătite.

Lăsându-și ura reciprocă deoparte de dragul unei vacanțe gratuite, Olive și Ethan se îndreaptă spre paradis, hotărâți să se evite cu orice preț. Dar când Olive se întâlnește cu viitorul ei șef, mica minciună albă pe care i-o spune riscă brusc să devină mult mai mare. Ea și Ethan trebuie acum să se prefacă a fi niște tineri căsătoriți îndrăgostiți, iar norocul ei pare mai rău ca niciodată. Dar ceea ce este ciudat este că nu o deranjează să se prefacă. De fapt, se simte oarecum… norocoasă.

Informație:

Autor: Christina Lauren
Editura: Trei
Colectie: Eroscop
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 384
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0814-5
Cod de bare: 9786064008145

Your email address will not be published.