Pana la ultima suflare pdf

Despre carte:

Unele iubiri vor dura până la ultima ta suflare

Orice alegere are consecințe – dar Layla, în vârstă de 17 ani, se confruntă cu alegeri mai dificile decât majoritatea. Lumină sau întuneric. Prințul demon malefic și sexy Roth, sau Zayne, superbul și protectorul Warden pe care nu a crezut niciodată că ar putea fi al ei. Cel mai greu dintre toate, Layla trebuie să decidă în ce parte a ei însăși să aibă încredere.

Layla are și o nouă problemă. Un Lilin – cel mai mortal dintre demoni – a fost dezlănțuit, făcând ravagii printre cei din jurul ei… inclusiv pe cea mai bună prietenă a ei. Pentru a-l feri pe Sam de o soartă mult, mult mai rea decât moartea, Layla trebuie să încheie un pact cu inamicul și, în același timp, să-și salveze orașul – și rasa ei – de la distrugere.

Sfâșiată între două lumi și doi băieți diferiți, Layla nu are nicio certitudine, cu atât mai puțin cea a supraviețuirii, mai ales atunci când o veche înțelegere se întoarce pentru a-i bântui pe toți. Dar uneori, când secretele sunt peste tot și adevărul pare de neștiut, trebuie să-ți asculți inima, să alegi o tabără – și apoi să lupți ca naiba…

Informație:

Autor: Jennifer L. Armentrout
Editura: Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ana Dragomirescu
Numar de pagini: 432
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6175-3
Cod de bare: 9786063361753

Your email address will not be published.