Palatul tradarilor. Vrabia Rosie pdf

Despre carte:

De la autorul bestseller-ului Red Sparrow (The New York Times), distins cu premiul Edgar, un nou roman care se citește cu plăcere, un roman despre agentul rus Dominika Egorova și Nate Nash, de la CIA, într-o cursă disperată spre final.
Căpitanul Dominika Egorova, din cadrul Serviciului rus de informații (SVR), s-a întors din Occident la Moscova. Ea îi disprețuiește pe oamenii pe care îi slujește, oligarhii, escrocii și bătăușii din Rusia lui Putin. Ceea ce nu știe nimeni este că Dominika lucrează pentru CIA, fiind cea mai sensibilă penetrantă de la Washington în SVR și la Kremlin.

În timp ce se ferește cu măiestrie să fie demascată, Dominika are de-a face cu un șef psihotic și criminal; supraviețuiește unei tentative de asasinat din partea Iranului; scapă dintr-o ambuscadă a contrainformațiilor; salvează un agent arestat și îl exfiltrează din Rusia; și are o conversație înfiorătoare la miezul nopții în cămașa de noapte cu președintele Putin. La complicarea acestor riscuri se adaugă faptul că Dominika este îndrăgostită de Nate Nash, șeful ei de la CIA, iar pofta lor este la fel de periculoasă ca și comiterea de spionaj la Moscova. Iar când o cârtiță din SVR găsește numele Dominikăi pe o listă restricționată de surse, este practic o condamnare la moarte…

La fel de rapid, palpitant și plin de acțiune ca și Vrăbiuța roșie, cel de-al doilea roman al lui Jason Matthews confirmă că acesta este un insider al insiderilor… și un povestitor magistral (Vince Flynn, autorul bestsellerului nr. 1 al New York Times).

Informație:

Autor: Jason Matthews
Editura: Meteor Press
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 9789737287540
Cod de bare: 9789737287540

Your email address will not be published.