Orasul semilunii. Casa pamantului si a sangelui. pdf

Despre carte:

Legătura de sânge.
Tentat de dorință.
Dezlănțuite de destin.

Bryce Quinlan avea o viață perfectă – muncind din greu toată ziua și petrecând toată noaptea – până când un demon i-a ucis pe cei mai apropiați prieteni, lăsând-o lipsită, rănită și singură. Când acuzatul este în spatele gratiilor, dar crimele reîncep, Bryce se trezește în centrul anchetei. Ea va face orice este nevoie pentru a le răzbuna moartea.

Hunt Athalar este un înger decăzut notoriu, acum înrobit de Arhanghelii pe care a încercat cândva să îi răstoarne. Abilitățile sale brutale și forța sa incredibilă au fost stabilite cu un singur scop – să-i asasineze pe dușmanii șefului său, fără să pună întrebări. Dar, în condițiile în care un demon face ravagii în oraș, i se oferă un târg irezistibil: ajută-l pe Bryce să-l găsească pe ucigaș, iar libertatea lui va fi la îndemână.

Pe măsură ce Bryce și Hunt sapă adânc în subteranele orașului Crescent City, ei descoperă o putere întunecată care amenință tot și pe toți cei care le sunt dragi și găsesc, unul în celălalt, o pasiune înflăcărată – una care i-ar putea elibera pe amândoi, dacă i-ar permite.

Cu personaje de neuitat, o poveste de dragoste efervescentă și un suspans care te ține în priză, această nouă serie fantasy plină de inventivitate a autoarei de bestselleruri de la New York Times nr. 1, Sarah J. Maas, cercetează durerea durerii pierderii, prețul libertății – și puterea iubirii.

Informație:

Autor: Sarah J. Maas
Editura: Litera
Colectie: New Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Traducator: Loredana Voicila
Numar de pagini: 928
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6660-4
Cod de bare: 9786063366604

Your email address will not be published.