Odiseea. Roman grafic pdf

Despre carte:

Cu imagini îndrăznețe și o ureche atentă la muzica poemului epic al lui Homer, Gareth Hinds reinterpretează clasicul antic așa cum nu a mai fost povestit până acum.

Gareth Hinds dă viață ODISSEI într-un amestec magistral de artă și povestire. Viu și captivant, acest roman grafic este o nouă interpretare demnă de urmat a epopeii lui Homer.
-Rick Riordan, autorul seriei Percy Jackson & the Olympians

Proaspăt ieșit din triumfurile sale în Războiul Troian, Odiseu, regele din Itaca, nu-și dorește nimic mai mult decât să se întoarcă acasă, la familia sa. În schimb, îl ofensează pe zeul mării, Poseidon, care îl condamnă la ani de naufragiu și rătăcire. Luptându-se cu monștrii mâncători de oameni, cu furtuni violente și cu seducțiile supranaturale ale sirenelor și vrăjitoarelor, Odiseu va avea nevoie de toată puterea și viclenia sa – și de puțin ajutor de la Muntele Olimp – pentru a se întoarce acasă și pentru a-și lua regatul de la intriganții care încearcă să se căsătorească cu regina sa și să-i uzurpe tronul. Laureatul artist grafic Gareth Hinds reinterpretează cu măiestrie o poveste de eroism, aventură și mare acțiune care a fost spusă și repovestită de peste 2.500 de ani – dar niciodată așa cum este acum.

Informație:

Autor: Gareth Hinds
Editura: Humanitas
Colectie: JUNIOR
Anul aparitiei: 2.020
Traducator: Andrei Pogacias
Numar de pagini: 256
Format: 165 x 258
ISBN: 978-973-50-6915-5
Cod de bare: 9789735069155
Varsta: 12-99 ani

Your email address will not be published.