Odiseea dragostei pdf

Despre carte:

Renumită pentru amestecul său unic de aventură, spirit și romantism captivant, Mary Jo Putney, autoarea bestsellerului New York Times, potrivește un spion îndrăzneț cu o femeie al cărei trecut nu suportă să fie cercetat în Londra epocii napoleoniene.

Iubire și supraviețuire în umbra lui Waterloo…

Obosit de anii petrecuți ca ofițer de informații britanic, Simon Duval își dă demisia după abdicarea lui Napoleon. În speranța de a găsi un nou sens vieții sale, se întoarce în Anglia, unde o descoperă pe văduva vărului său, Suzanne Duval, contesa de Chambron. Lucrând ca croitoreasă, trăind în condiții reduse, Suzanne a avut o viață la fel de complicată ca și cea a lui Simon. Deși amândoi cred că sunt dincolo de iubire, legătura lor de simpatie îl determină pe el să îi propună o căsătorie de tovărășie, iar Suzanne acceptă.

Ea nu a vrut și nici nu se aștepta la o căsătorie adevărată, dar pe măsură ce Suzanne i se alătură lui Simon în căutarea fratelui său adoptiv dispărut de mult timp, căldura și grija încep să le vindece ambele cicatrici – și o pasiune puternică izbucnește între ei. Apoi, vești din Franța amenință să le tulbure fericirea. Napoleon a evadat din Elba și Wellington îi cere personal lui Simon să ajute la prevenirea unui alt război devastator. Numai că, de data aceasta, Simon nu merge singur în pericol. El și Suzanne vor înfrunta împreună pericolele mortale și se vor ruga ca dragostea să-i ducă la capăt…

Informație:

Autor: Mary Jo Putney
Editura: Lira
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 352
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-4726-9
Cod de bare: 9786063347269

Your email address will not be published.