O nunta… cu bucluc pdf

Despre carte:

Sora mai mare a lui Charlie Grant se căsătorește în acest weekend în casa familiei lor, iar Charlie abia așteaptă ca pentru prima dată după mulți ani, toți cei patru frați mai mari ai ei să fie sub același acoperiș. Charlie este disperată pentru un ultim weekend perfect, înainte ca casa să fie vândută și totul să se schimbe. Casa va fi din nou plină de glume, jocuri și râsete. Luarea unor decizii cu privire la lucruri precum ce facultate să urmeze și reîntâlnirea cu îndrăgostitul de lungă durată Jesse Foster tot ce poate aștepta. Ea vrea să se concentreze pe a face weekend-ul perfect.

Singura problemă? Weekend-ul se anunță a fi un dezastru absolut. Există un câine neașteptat cu o înclinație pentru urlete, alarma casei care nu se oprește din a se declanșa și o ziaristă cu o ranchiună.

Mai sunt rudele care nu-și vorbesc, fata (îngrozitoare) pe care fratele ei preferat a adus-o acasă neanunțată și un smoching lipsă. Ca să nu mai vorbim de vecinul care pare să fie hotărât să saboteze și de o furtună care este hotărâtă să ude totul. Judecătorul de pace lipsește. Formația va cânta doar cover-uri. Invitații sunt toți nebuni. Iar nepotul organizatorului de nunți este neașteptat de drăguț și distrat.

Pe parcursul a trei zile ridicol de haotice, Charlie va afla mai mult decât se aștepta vreodată despre familia pe care credea că o cunoaște pe de rost. Și își va da seama că, uneori, încercarea de a păstra totul așa cum a fost în trecut înseamnă să ratezi viitorul.

Informație:

Autor: Morgan Matson
Editura: Epica
Colectie: Fictiune contemporana YA
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ofelia Al-Gareeb
Numar de pagini: 496
Format: 135 x 200
ISBN: 978-606-8754-77-2
Cod de bare: 9786068754772

Your email address will not be published.